TTS lanceert suite met mobiele zorgapps voor VVT-sector

Het traditionele ECD, jarenlang de steun en toeverlaat van de VVT-industrie, wordt uitgefaseerd, nu mobiel werken de realiteit wordt. Verpleegkundigen, artsen en zorgverleners gaan aan de bron plannen opstellen en zorg registreren, zodat de administratieve last wordt verminderd. TTS speelt hierop in met de introductie van de volledig mobiele Care2App Suite, die tijdens de Zorg & ICT beurs wordt gelanceerd.

De Care2App Suite van TTS Technology To ServeCare2App Suite bestaat uit een uitgebreide reeks apps die de zorgverleners in de Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT-) sector volledig ondersteunt. Met de suite komt TTS tegemoet aan de snel veranderende marktwensen van de VVT-sector en de kansen die nieuwe technologieën met zich meebrengen. Zo behelst elke app een specifiek proces, waardoor zorgverleners nooit meer informatie in hoeven te voeren dan nodig is. Ook wordt elke app ten minste elk kwartaal geüpdatet, zodat het altijd voldoet aan de laatste wet- en regelgeving.

Drie apps

TTS introduceert de eerste drie apps uit de suite tijdens de Zorg & ICT beurs:

  • Care2App Omaha: zorgplan opstellen aan de bron en uitgebreid advies;
  • Care2App Zorgleefplan: zorgregistratie van wensen en behoeften aan de bron;
  • Care2App Agenda: afspraken, cliëntinformatie, registratie – alles in één app.

Bas van Nieuwkerk, CEO van TTS: ‘Mobiel werken is de realiteit en zo zou het ook moeten zijn in de zorg en met name de VVT-sector. Traditionele ECD’s ondersteunen de processen van zorgverleners, verpleegkundigen en artsen onvolledig en niet op de plaats waar de zorg daadwerkelijk geleverd wordt. De Care2App Suite maakt registratie, het opzetten van plannen én validatie aan de bron werkelijkheid en daarmee zetten we de eerste stap richting zorg waarin de cliënt centraal staat.’

Zorg-ICT-ecosysteem

TTS werkt samen met andere softwareleveranciers om de Care2App Suite te integreren met andere oplossingen. Hiermee wil TTS zorgaanbieder de mogelijkheid bieden zijn eigen Zorg-ICT-ecosysteem te ontwerpen. Dit ecosysteem is een IT-omgeving waarin apps en oplossingen soepel met elkaar samenwerken. “Een Zorg-ICT-ecosysteem is noodzakelijk als een zorgaanbieder zijn medewerkers volledig wil ondersteunen. Het ecosysteem dat ontwikkeld dient te worden, is overigens volledig afhankelijk van het type organisatie. Daarom geloven wij dat samenwerking met andere softwareleveranciers en specialisten cruciaal is om onze gezamenlijke klanten zo goed mogelijk te ondersteunen”, aldus Van Nieuwkerk.

email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *