Life & Sciences Health Hub opent deuren in Rotterdam

De Life & Sciences Health Hub heeft op 24 februari 2017 officieel zijn deuren geopend. Deze hub brengt ondernemers, wetenschappers en zorgorganisaties bij elkaar zodat zij gezamenlijk nieuwe innovaties kunnen ontwikkelen en deze door zowel patiënten als cliënten kunnen laten testen.

Life Science & Health HubRuim honderd bedrijven in de medische wetenschap en gezondheidszorg zijn gevestigd in Rotterdam. De Life & Sciences Health Hub is bedoeld om deze professionals bij elkaar te brengen en zo de innovatieve medische sector in Rotterdam een extra boost te geven. In de Life & Sciences Health Hub zullen evenementen worden georganiseerd, onderwijsprogramma’s worden gegeven en zorginnovaties worden getest.

Science Tower

De Life & Sciences Health Hub is gevestigd op de negende verdieping van de Science Tower in Rotterdam-West. In de Science Tower vestigen zich steeds meer bedrijven en start-ups op medisch- en gezondheidsgebied, wat de reden is de Life & Sciences Health Hub in deze toren te vestigen. Zo kunnen onderzoekers en bedrijven in het LabHotel bijvoorbeeld flexibele laboratoriumruimten huren. Daarnaast zijn zowel de Erasmus MC Incubator als het Erasmus Centre for Entrepreneurship in de Science Tower gevestigd.

In totaal hebben dertig organisaties zich aangesloten bij de Life & Sciences Health Hub. De hub is een initiatief van het Erasmus Medisch Centrum, het Erasmus Centre for Entrepreneurship, het LIFE Rotterdam Consortium en de gemeente Rotterdam.

email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *