Hoogleraar Telemedicine Leonard Witkamp spreekt op eHealth-symposium MMC

Het Meander Medisch Centrum (Fotograaf: Dirk Verwoerd/Atelier PRO)

Leonard Witkamp, hoogleraar Telemedicine AMC-UvA, spreekt op 6 maart 2017 tijdens een minisymposium van het Meander Medisch Centrum over eHealth. De vraag ‘eHealth; wat wil de patiënt?’ staat op het symposium centraal. Patiënten en belangstellenden zijn uitgenodigd deze middag bij te wonen. Het minisymposium wordt georganiseerd door de Cliëntenraad van Meander Medisch Centrum in Amersfoort.

Aansluitend op het symposium wordt de Cliëntenraad Inspiratieprijs 2017 uitgereikt. Deze prijs wordt door de Cliëntenraad van het ziekenhuis uitgereikt om verbeteringen op het gebied van patiëntbeleving te bevorderen en een podium te bieden voor mooie ontwikkelingen in het ziekenhuis. Deelnemende projecten worden gepresenteerd in de pauze van het symposium. De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury. Fleur Imming, wethouder gemeente Amersfoort, is voorzitter van de jury.

Het programma duurt van 15.00 tot 18.30 uur. Aanmelden is tot 1 maart mogelijk per e-mail. Meer informatie is hier te vinden.

email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *