Zorginnovatiewinkel in Utrecht toont eHealth, zorgverniewing en zorginnovaties

De Zorginnovatiewinkel opent tijdens de startup van de eHealthweek 2017 op zaterdag 21 januari om 12:00 uur in Utrecht haar deuren. Deze tijdelijke popupwinkel in winkelcentrum Hoog Catharijne in Utrecht brengt een maand lang eHealth, zorgvernieuwing en innovatie onder de aandacht.

De ZorginnovatiewinkelDe Utrechtse popupwinkel wordt geopend door Erik Gerritsen, Secretaris Generaal van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport (VWS) en Kees Diepeveen, Wethouder maatschappelijke ondersteuning en welzijn. Aansluitend op de opening wordt een mini-symposium over Zorginnovatie en eHealth in de wijk georganiseerd.

Aandacht voor eHealth en zorginnovaties

De Zorginnovatiewinkel brengt al langer eHealth en zorginnovaties onder de aandacht met pop-upwinkels. Na het succes van de winkel in Den Haag trekt de Zorginnovatiewinkel een half jaar lang door Nederland en vestigt zich achtereenvolgend in Roosendaal, Assen, Goes, Utrecht en Maastricht. In deze steden is de winkel een maand lang aanwezig en biedt belangstellenden de gelegenheid kennis te maken met eHealth, zorgvernieuwingen en innovaties.

De winkel in Utrecht vormt vanaf 21 januari een podium voor allerhande zorginnovaties waar aandacht voor wordt gevraagd. Belangstellenden kunnen in de winkels laagdrempelige bijeenkomsten bijwonen over diverse thema’s. Kennisdeling en met elkaar van gedachte wisselen staat hierbij centraal. Een overzicht van deze bijeenkomsten is hier te vinden. Het is noodzakelijk u vooraf aan te melden om de bijeenkomsten te kunnen bijwonen. De winkel sluit zijn deuren op donderdag 16 februari. Voor het bijwonen van de opening van de Zorginnovatiewinkel in Utrecht kunt u zich hier aanmelden.

email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *