Reade eerste revalidatiecentrum met nieuw ZIS/EPD: HiX

Reade, centrum voor revalidatie en reumatologie, is als eerste revalidatiecentrum in Nederland overgestapt van EZIS op HiX van softwareleverancier ChipSoft. HiX vervangt het digitale ziekenhuisinformatiesysteem (ZIS), inclusief elektronisch patiëntendossier (EPD). Het vormt een geïntegreerde werkomgeving wat nieuwe en toekomstbestendige toepassingsmogelijkheden biedt, zoals gebruik van touchscreens, tablets en apps. “Met HiX zijn we optimaal voorbereid op de toekomst en in staat de moderne zorg te bieden die bij een vooruitstrevend centrum als Reade past.”, aldus Toine Vogels, lid Raad van Bestuur.

Silvia Pintabona, Programmamanager HiX van Reade: “Het is een heel intensief project geweest. Door de migratie in eigen beheer uit te voeren, hebben we veel kennis opgedaan die we zullen inzetten in de verdere doorontwikkeling van HiX. Met HiX kunnen we onze ambities voor de komende jaren realiseren ten aanzien van eHealth toepassingen. Op die manier betrekken we de patiënt nóg sterker bij de eigen zorg.”

Toine Vogels, lid Raad van Bestuur, kijkt terug op een succesvolle overgang van EZIS naar HiX: “De succesvolle en vrijwel geruisloze overgang van EZIS naar HiX is mogelijk gemaakt dankzij de grote inzet en betrokkenheid van een groot aantal medewerkers van Reade. Een prestatie waar we trots op zijn.”

email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *