IJsselland Ziekenhuis kiest voor HiX EPD van ChipSoft

Het IJsselland Ziekenhuis in Capelle aan den IJssel neemt elektronisch patiëntendossier (EPD) HiX van ChipSoft in gebruik. Met HiX wordt het IJsselland Ziekenhuis volledig digitaal.

IJsselland ZiekenhuisHiX is een totaaloplossing voor dossiervoering, workflow-ondersteuning, zorgadministratie, zorglogistiek, planning en eHealth. De oplossing biedt zorgverleners een geïntegreerde digitale werkomgeving, zorgt voor veilige gegevensuitwisseling tussen zorginstellingen en betrekt patiënten meer bij het zorgproces.

Eind 2018 in gebruik

HiX wordt vanaf december geïmplementeerd op de IC en OK in combinatie met het OK-planningssysteem, dat al langer in gebruik is. Naar verwachting gaat deze combinatie in de zomer van 2017 live. Eind 2017 moet de totale implementatie van HiX zijn afgerond. Het systeem moet in 2018 in gebruik worden genomen.

Door voor HiX te kiezen kiest het IJsselland Ziekenhuis voor hetzelfde EPD als vrijwel alle andere ziekenhuizen in de regio Rotterdam. Dit maakt het veilig en snel uitwisselen van patiëntgegevens eenvoudiger.

email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *