ETZ betrekt jonge patiënten bij opzetten van patiëntenportaal

Het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) wil jonge patiënten tussen 20 en 35 jaar gaan betrekken bij de ontwikkeling van het patiëntenportaal van het ziekenhuis. Dit portaal moet patiënten toegang gaan geven tot hun eigen medische gegevens en daarnaast de mogelijkheid bieden online afspraken in te plannen.

ETZHet ziekenhuis wil bij de opzet van het nieuwe patiëntenportaal rekening houden met de wensen en mogelijkheden van de jonge patiënt. Daarom wil het ziekenhuis deze patiëntengroep betrekken bij het inrichten van het patiëntenportaal. De eerste bijeenkomst over het nieuwe portaal vindt in oktober plaats en wordt in de avonduren ingepland. Daarna volgen mogelijk nog enkele bijeenkomsten.

Het ETZ vraagt patiënten die willen meedenken over het nieuwe portaal zich aan te melden. Hierbij worden patiënten gevraagd hun naam, leeftijd en telefoonnummer te vermelden, evenals de reden dat zij willen meedenken. Het ETZ stelt dat deelnemers bij voorkeur patiënt zijn van het ETZ, maar stelt dat dit geen voorwaarde is om deel te kunnen nemen. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar patientervaring@etz.nl.

email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *