Philips integreert Healthsuite platform met 2Net platform van Qualcomm

Philips eCareCoordinator, onderdeel van het HealthSuite platform

Philips gaat een samenwerking aan met Qualcomm rond het platform Healthsuite. Het platform van Philips wordt geïntegreerd in het 2Net platform van Qualcomm.

Healthsuite van Philips is een cloud gebaseerd platform waarin klinische en andere gegevens van diverse apparaten en bronnen wordt verzameld, met elkaar in correlatie wordt gebracht en wordt geanalyseerd. Zorgverleners, ketenpartners en patiënten krijgen via het platform toegang tot gegevens over de persoonlijke gezondheid, specifieke aandoeningen van de individuele patiënt en volledige populaties. Het platform maakt het mogelijk gepersonaliseerde zorg op maat te bieden.

2Net platform

Het platform wordt verbonden met het 2Net platform van Qualcomm. Dit cloud platform verbindt ruim 2.000 verschillende medische apparaten, variërend van medicijndispensers, biosensoren, ventilatoren, bloeddrukmonitors, zelftesten en glucosemeters. Door de koppeling kunnen klanten van Philips voortaan ook deze apparaten gebruiken in combinatie met Healthsuite. Philips gaat het 2Net platform gebruiken om zowel eigen apparatuur als apparatuur van derden te verbinden.

Daarnaast gaat Qualcomm gebruik maken van het Healthsuite platform. Het bedrijf gaat data opslaan op het platform van Philips en deze gegevens via Healthsuite beheren.

email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *