EPD-ontwikkelaars Impulse gaat partnership aan met private equity firma

USER EPD van Impulse Info Systems

Impulse Info Systems, ontwikkelaar van het elektronisch patiënten dossier (EPD) USER EPD, is een partnership aangegaan met de investeerder Gilde Equity Management Benelux (Gilde). Impulse ondersteunt met haar software dagelijks ongeveer 30.000 zorgprofessionals.

Gilde investeert in Impulse, wat de ontwikkelaar de mogelijkheid geeft haar positie op de markt te verstevigen en verdere groei na te streven. Oprichter Henk Koopman blijft in zijn huidige rol als directeur en grootaandeelhouder betrokken.

USER EPD

Impulse, opgericht in 1994 en gevestigd in Oldenzaal, levert software aan een breed scala van zorginstellingen. Het bedrijf heeft het USER EPD ontwikkeld. Dit EPD stelt zorginstellingen in staat het primaire zorgproces te automatiseren en ontzorgt de instellingen in belangrijke mate van de financiële administratie en facturatie.

Gilde richt zich sinds haar oprichting in 1982 op succesvolle en innovatieve bedrijven in de software industrie. Gilde was eerder betrokken bij onder andere BlueCielo, Conclusion, PQR en NSPYRE.

email

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *